Şanlıurfa İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Eyyüpoğlu, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Şanlıurfa İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Eyyüpoğlu, şu ifadelere yer verdi;
Değerli Hemşehrilerim;
Bereketin, bolluğun ve paylaşımın yoğun şekilde yaşandığı, yılın en hayırlı ayı olarak büyük özlemle beklediğimiz mübarek Ramazan ayına bir kez daha sizlerle birlikte erişmenin mutluluğunu yaşıyorum.
“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde, elimizden geldiği kadar, çevreye karşı duyarlı olmalı, aç olanı doyurmalı, dertli olana derman olmalı, yardıma muhtaç olana yardım elini uzatmayı da unutmayalım.
Bu duygu ve düşüncelerle başta siz Şanlıurfalı Hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimizin Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
В Прокопьевске в Кузбассе «Единая Россия» открыла Парту Героя в память об участнике СВО
Во Владикавказе при поддержке «Единой России» открылась выставка об истории Кавказского фронта в годы Великой Отечественной войны
Birleşik Rusya, SVO gönüllüleri için Moskova Şehir Duması’na bir gezi düzenledi
«Единая Россия» дала старт всероссийскому конкурсу «Земский почтальон–2026»
При поддержке «Единой России» в Омске состоялись соревнования по дзюдо среди студентов
«Единая Россия» дала старт конкурсу музеев образовательных организаций «Военно-исторические диорамы: история в деталях»