Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

HALİLİYE’DE YENİ YOLLAR VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULUYOR

HALİLİYE’DE YENİ YOLLAR VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULUYOR
REKLAM ALANI
18.07.2022
A+
A-

HALİLİYE’DE YENİ YOLLAR VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULUYOR

Bir 5 kişi ve açık hava görseli olabilir

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez mahallelerde kilitli parke taşı döşeme ve yenileme çalışmalarını sürdürürken, kırsalda açtığı yeni yollarla ulaşım ağını genişletiyor.

Bir açık hava görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettiriyor.

Bir 5 kişi ve açık hava görseli olabilir
Program dahilinde yürüttüğü çalışmalar ile ilçenin yol ağını genişleten Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan mevcut yollarda yenileme çalışmaları yapıyor bir yandan da yeni yolları vatandaşların hizmetine sunuyor. Yol çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdüren ekipler, özverili çalışmalarıyla ilçe genelindeki yolları konforlu hale getiriyor. Bu kapsamda Hamidiye ve İpekyol Mahallelerinde devam ettirdiği parke çalışmalarıyla takdir toplayan ekipler, Üzümkara Kırsal Mahallesindeki stabilize yol çalışmalarıyla da yeni yolları vatandaşların hizmetine sunuyor. Yürütülen yol çalışmaları ile yolların daha konforlu hale geldiğini ifade eden mahalle sakinleri, çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Bir 2 kişi ve açık hava görseli olabilir

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise periyodik olarak çalışmaların tüm mahallelerde devam edeceği ve hizmetin tüm mahallelere götürüleceği kaydedildi.

 

REKLAM ALANI