Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

HALİLİYE’DE RAMAZAN AYI İLE GIDA DENETİMLERİ YOĞUNLAŞTI

HALİLİYE’DE RAMAZAN AYI İLE GIDA DENETİMLERİ YOĞUNLAŞTI
REKLAM ALANI
02.04.2022
A+
A-

 

 

HALİLİYE’DE RAMAZAN AYI İLE GIDA DENETİMLERİ YOĞUNLAŞTI

Bir 3 kişi ve iç mekan görseli olabilir
Haliliye Belediyesi, Ramazan Ayı ile birlikte halk sağlığını korumaya yönelik yürüttüğü çalışmalarda gıda satışı yapan işyerlerine yönelik kapsamlı denetimlerini artırdı.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, “Huzur ve Güvenin Kalbi Haliliye” sloganıyla yürüttüğü çalışmalarını Ramazan Ayı ile birlikte yoğunlaştırdı.

Bir 2 kişi, pizza ve iç mekan görseli olabilir
Halk sağlığını korumaya yönelik gıda satışı yapan işyerlerine yönelik artırılan denetimlerde hijyen, gramaj ve temizlik kontrolleri yapılıyor. Pide fırını, unlu mamül, pastane ve tatlı siparişi alan işletmelerde denetimlerini yürüten ekipler, denetimler sırasında işyeri açma ruhsatı kontrollerini de gerçekleştiriyor.

Bir 2 kişi ve iç mekan görseli olabilir
VATANDAŞALRDAN GELEN ŞİKAYETLER DEĞERLENDİRİLECEK
Periyodik olarak gerçekleştirdiği denetimlerini gıda ürünlerinin sağlıklı ve temiz koşullarda vatandaşlara ulaşması için Ramazan ayında özellikle gıda satışı yapan işletmelerde yoğunlaştıracak olan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelecek olan şikayetleri de değerlendirecek.

Bir 2 kişi, içecek ve iç mekan görseli olabilir
Zabıta ekipleri, vatandaşların halk sağlığını tehdit eden bir durumla karşılaşması durumunda taleplerini 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine bildirmelerini istedi.

 

REKLAM ALANI