Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Kadınlara verilen değer, uygar toplum olmanın en önemli göstergesidir. Hayatın her alanında fedakarlığın ve duyarlılığın sembolü olan kadınlarımız, yetiştirdikleri nesillerle de geleceğin şekillenmesinde önemli rol oynamaktadır.
Anadolu, dünyanın ana rahmidir. Kadınlar, hakikat bahçelerinin şeref dolu bahçıvanlarıdır. Bu kelimenin büyüklüğünün tarifi mümkün değildir. Kadın, dünyanın özüdür. Özü gülmeyenin yüzü gülmez. Bu yüzden ‘Cennet’ anaların ayakları altındadır. Fedakarlık abidelerine selam olsun.”
HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR
Message from Asaf Atasoy, Chairman of the Board of Directors of Asfa Holding, on the occasion of the April 10 Police Week
TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
В Волгограде при поддержке «Единой России» прошёл фестиваль здоровья
Birleşik Rusya, Opora Rossii ve KOBİ Kurumu, Altay Cumhuriyeti’nde “Kendi İşini Kur” programını başlattı
Герои России, спасатели, законодатели: «Единая Россия» регистрирует кандидатов на участие в предварительном голосовании
Birleşik Rusya ve Novosibirsk Yerel Tarih Müzesi, Zafer Diktesi için bir eğitim kursu başlattı