Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Gülben Ergen konser maratonuna Çeşme Alaçatı Şerife’de başladı

Gülben Ergen konser maratonuna Çeşme Alaçatı Şerife’de başladı
REKLAM ALANI
24.07.2021
A+
A-

Gülben Alaçatı’yı Yaktı…

Gülben Ergen önceki akşam konser maratonuna Çeşme Alaçatı Şerife’de başladı… Bayramı bu kadar kalabalık geçirmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Gülben Ergen dinleyicilerine lütfen Covid 19 kurallarını ihmal etmeyin, sağlık her şeyden önemli uyarısında bulundu.

 

Konserinde dünden bugüne hit olmuş şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne klasikleşmiş şarkıları da söyleyen Gülben Ergen ‘e tüm hayranları tek bir ağızdan eşlik etti.

 

Taşkın Sabah Orkestrası ile sahne alan Gülben Ergen, Tolga Çam imzalı mini elbisesi ile güzelliğini konuştururken izdiham yaşanan konserde, magazin tarihine geçen sözünü Unutmayın ki bize bir şey olmazı tekrarladı!

 

Bodrum’dan günü birlik Alaçatı’ya gelen Gülben Ergen gelen yoğun istek üzerine Ağustos ayında yeniden Şerefe de sahnede olacak.

 

Konserinin ardından tüm ekibiyle Berkay’ın İstanbul’dan sonra Çeşme Alaçatı da açtığı Dede ‘ye giden Gülben Ergen Burak Altındağ ve Berkay ile hatıra fotoğrafı çekildiler.

 

Gülben Ergen sahne fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-C5F0RyWPZ9

 

**Gülben Ergen , Burak Altındağ ve Berkay fotoğrafını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-YRLOjxvG11

REKLAM ALANI