Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Başkan Göner, alışverişini esnaftan yapın çağrısında bulundu

Başkan Göner, alışverişini esnaftan yapın çağrısında bulundu
REKLAM ALANI

Göner, alışverişini esnaftan yapın çağrısında bulundu

Konya Bakkallar, Bayiler ve Kuruyemişçiler Esnaf Odası Başkanı Feridun Göner, vatandaşlardan esnaflardan alışveriş yapmalarını istedi.

Başkan Feridun Göner, ayakta kalmakta zorlanan esnafa vatandaşların sahip çıkması çağrısında bulunarak, “Çok değerli bakkal, bayii, kuruyemiş ve diğer esnaf kardeşlerim, Geçmiş bayramımız mübarek olsun. Yeni bir sürece girdik vaka sayıları artmaya başladı. İnşallah tekrar bir kısıtlamaya maruz kalmayız. Bizim esnafımızın hiç bir zaman tatili, pikniği ve diğer etkinliği olmadı. Mahallede, sokakta ışıkları hiç sönmedi. Hep müşterisine hizmet için çoluğundan, çocuğundan, eşinden ve sevdiklerinden uzak kaldı. Çünkü müşterisine hizmet etme çabası içerisinde oldu ve olmaya devam edecektir.

Vatandaşlarımızdan ricamız, küçük esnafımızdan alışveriş yapmaları ve gecesi gündüzü olmayan bir esnaf topluluğunun ayakta kalması noktasında destek olmamız gerekir diye düşünüyorum. tüm vatandaşlarımızdan konuya hassasiyet göstermelerini istirham ediyorum. Rabbim tekrar bizleri bu aylara ve günlere sağlıkla sıhhatle sevdiklerimizle birlikte ulaşmayı nasip eylesin” dedi.

Bedrettin Yalçın -Konya

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.