Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Gizem Şahin halefini seçti

Gizem Şahin halefini seçti
REKLAM ALANI
31.08.2021
A+
A-

Gizem Şahin halefini seçti.

Gizem Şahin tacını yeni kraliçe Miss Belçika Phaedra Declercq devretti.

Miss Freedom of the World 2019 birincisi Gizem Şahin, geçen yıl pandemi nedeniyle yarışma düzenlenmeyince tacını devredememişti. Miss Freedom of the World 2021, 30 Ağustos’ta Kosova’nın pristina şehrinde yapıldı. Şahin o gece hem jüri koltuğunda oturdu hem de tacını yeni kraliçe Miss Belçika Phaedra Declercq devretti.

Açıklama yok.

Geçen yıl pandemi nedeniyle yapılmayan Miss Freedom of the World yarışmasının 10’uncusu, 30 Ağustos Pazartesi günü Kosova’nın Pristina kentinde gerçekleşti. HOLİDAY RESORT otelde gerçekleşen organizasyonda 20 ülkeden adaylar, kraliçe tacını takabilmek için podyuma çıktı. Jüriden en çok oyu toplayan güzel, Miss Freedom of the World 2019 birincisi Gizem Şahin’den tacını devraldı.

Açıklama yok.

GECEYE ÖZEL HAZIRLIK

Gizem Şahin, 2019 yılında güzelliğiyle damga vurduğu Miss Freedom of the World yarışmasında bu kez jüri koltuğunda da oturdu. O gece için özel bir hazırlık süreci geçiren tescilli güzel, yarışmada tasarımcı Mr. Rex’in imzasını taşıyan çok özel bir kıyafetle boy gösterdi.

DİNÇER KARACALAR -İSTANBUL

REKLAM ALANI