
Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla mesaj yayınladı.
Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, mesajında şu ifadelere yer verdi;
İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 10 Aralık 1948 tarihinde kabul edilmesi ve insan hakları bilincinin tüm Dünyada gelişmesi amacıyla 10 Aralık, Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlanmaktadır.
İnsan hakları, demokrasi ve hukukun üstünlüğü ilkelerinin her ülkenin kabul etmesi ve uygulaması gereken evrensel değerler olduğu gerçeği ülkemizde de tam anlamıyla benimsenmiştir. İnsan haklarına saygı Anayasamızın değiştirilemez ilkeleri arasındadır.
Milletimiz, Dünyanın neresinde olursa olsun, zulme, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı çıkmış bir millettir. Hoşgörü, kardeşlik, sevgi ve dayanışma konusundaki tarihsel birikim ve deneyimlerimizle, insan haklarının geliştirilmesinde öncü ve etkin rol oynayabilecek tecrübelere sahibiz.
İnsan hakları ihlallerinin olmadığı, sevgi ve kardeşliğin egemen olduğu bir Dünya temennisiyle 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutlarım.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Joint Declaration signed on meeting between President of Azerbaijan and Prime Minister of Armenia held in Washington

«Единая Россия» отправила из Новгорода в Курск корма для бездомных животных

Активисты «Единой России» рассказали дошкольникам Кемерова о правилах безопасного движения

Birleşik Rusya Partisi’nin “Küçük Vatan Kültürü” projesi kapsamında Novosibirsk Bölgesi’nin Suzunsky Bölgesi’ndeki toplum merkezi modernize edildi

В Кабардино-Балкарии «Единая Россия» организовала праздник для детей-инвалидов

Birleşik Rusya, Kamçatka’da yaşayan 160’tan fazla kişi için Habarovsk göz doktorlarıyla bir resepsiyon düzenledi