Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.
Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Yüce Allah, kullarının ibadetlerini kat kat mükafatlandırmak, dua ve isteklerini kabul etmek, bağışlanmalarına imkan ve fırsat tanımak üzere bazı zamanları daha faziletli kılmıştır. Mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdeleyicisi olan Berat Gecesi, bu mübarek zamanlardan biridir.
Berat, bir zorluktan kurtulmak ve “beri olmak” demektir. Berat Kandili, hatalarımızı ve kusurlarımızı düzeltmek, toplumsal ve bireysel sorumluklarımızı hatırlamak, Rabbimizin rahmet ve mağfiretine nail olmak için bir fırsattır.
Kırılan kalpleri onarma, dargınlıkları unutma ve olumsuz duygu ve düşüncelerden arınma günüdür.
Berat Kandili’nin Rabbimizin esirgemesine, affediciliğine ve beratımızı almaya vesile olması için dua ediyor; Milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum. Bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum.
Berat Kandilimiz mübarek olsun.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Message from Asaf Atasoy on the 187th Anniversary of the Gendarmerie Organization
AZİZ AKKUŞ `TAN JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 187. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI
FK YAPI İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI FARUK KARADAĞ `DAN JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 187. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI
“Rusya’nın Gücü” maratonuna katılanlar, Birleşik Rusya Halk Programı’na ulusal sporları desteklemeye yönelik önlemlerin dahil edilmesini önerdiler
«Единая Россия» собрала на праздник добрососедства жителей Казани
При участии «Единой России» в Нефтеюганске (ХМАО) прошла летняя ярмарка спорта