Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tarih, aynı zamanda gazi ve şehitlerimize duyduğumuz minnet ve saygının da açık bir göstergesidir.
Şehitlik ve Gazilik, milletimiz için şereflerin en yücesidir. Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir.
Vatanın bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız gurur kaynağımızdır. Bu cennet vatanımız bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir.
Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor; hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
Sirk ve tiyatro ziyaretleri, spor malzemeleri, akıllı hoparlör ve el işi setleri: Birleşik Rusya, “Yolka Zhelaniy” (Dilek Ağacı) kampanyası kapsamında çocukların hayallerini gerçekleştiriyor
«Молодая Гвардия» и «Волонтёрская Рота» отправили новогодний гуманитарный конвой для военнослужащих на Харьковском направлении
В лагерь «Единой России» «Курский рубеж» за 11 смен доставили более 120 тонн помощи
METÖZ MADENCİLİK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ŞEKER`DEN YENİ YIL MESAJI
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Kizlyar’da masa tenisi müsabakaları düzenlendi
Ryazan bölgesinde, Birleşik Rusya Kuzey Kafkasya Askeri Bölgesi Kahramanlarını andı