Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Genç ve Güzel Şarkıcı Dilan Rojava yakında yeni sürprizlerle geliyor.

Genç ve Güzel Şarkıcı Dilan Rojava yakında yeni sürprizlerle geliyor.
REKLAM ALANI
15.06.2021
A+
A-

TİK TOK VE INSTAGRAM DİLAN ROJAVA YI KAMÇILADI….
10 yıllık sanat yaşamına 2 single 6 albüm sığdıran genç ve güzel şarkıcı Dilan Rojava yakında yeni sürprizlerle geliyor.

Yurtiçi ve yurtışında sayısız konser veren Dilan Rojava bundan sonraki yapacağı çalışmalarda adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Son dönmelerin en çok rağbet gören sosyal medya kanalı TiK TOK’ta zirveye oynuyor. Neden mi?

TİK TOK 112.7 K ve İnstagram 57.4 K tarafından sürekli izlenen ve beğenilen paylaşımlarıyla ön plana çıkmaya başarıyor. Bilhassa pandemi döneminde Dilan Rojava’ya gelen olumlu eleştirilerden dolayı işine dört elle sarılıyor. Bu da başarısını kamçılıyor.

Değişik giyim tarzı ve sahne repertuarlarıyla da beğeni toplayan genç şarkıcı Dilan Rojava bundan sonra adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Bundan sonra magazinde bende varım diyerek iddialı konuşuyor. En büyük hayali ise klibinde Nuri Alço’nun kendi klibinde oynaması.

REKLAM ALANI