Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Gece Kulüplerinin kraliçesi Serpil Benay Geri Döndü

Gece Kulüplerinin kraliçesi Serpil Benay Geri Döndü
REKLAM ALANI
27.07.2021
A+
A-

80 ‘li ve 90 ‘lı yıllara damga vurmuş Gece Kulüplerinin kraliçesi Serpil Benay, uzun yılların ardından Sezen Aksu imzalı ‘Yazık’ isimli şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu…

Açıklama yok.

Yapımcı, müzik adamı Aykut Gürel ve iletişimci Özgür Aras’la bir araya gelen Serpil Benay, ilk kez single çıkarttığını belirterek, çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

1982 yılında Köşk Gazinosunda Zeki Müren’in kadrosunda sahne alarak adını duyuran, başta Maksim Gazinosu olmak üzere birçok mekanda solistlik yaparak, “gece kulüpleri kraliçesi” olarak adını neonlara yazdıran 1985’te çıkardığı ilk albümünün ardından sahnelerde olduğu kadar başrol oyuncusu olarak 13 sinema filmi ile Yeşilçam’da da başarısını ispatlayan sonrasında Bodrum‘da yaşamaya başlayan Serpil Benay, ‘Bundan sonra müziğe küsüp gitmek yok. Büyük hata yapmışım. Bu muhteşem şarkıyı severek okudum umarım müzik severlerinde hoşuna gider. Meleklerim Sezen Aksu, Aykut Gürel ve Özgür Aras’a teşekkür ederim’ diye duygularını dile getirdi.

Serpil Benay yeni projesi için Sefa Gürsoy’un objektiflerine pozlar verirken ve yıllar sonra Erkan Nas’ın kamerasının karşısına geçerek Sezen Aksu imzalı şarkısı için klip çekti.

Serpil Benay fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-4I2qK5FwlU

Açıklama yok.

REKLAM ALANI