Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

FIRINLARDA RAMAZAN PİDESİ VE HİJYEN DENETİMİ SÜRÜYOR

FIRINLARDA RAMAZAN PİDESİ VE HİJYEN DENETİMİ SÜRÜYOR
REKLAM ALANI
02.05.2021
A+
A-

FIRINLARDA RAMAZAN PİDESİ VE HİJYEN DENETİMİ SÜRÜYOR

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı boyunca vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmeleri amacıyla ilçe genelinde bulunan fırınlarda denetim yaptı. Sağlığa uygunluk ve hijyen eğitim sertifikalarını da kontrol eden ekipler, pandemi şartları dolayısıyla denetimlerde sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarını da hatırlatarak gerekli bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ramazan ayı boyunca vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmeleri amacıyla ilçe genelinde bulunan fırınlarda denetimleri sıklaştırdı. Ekmek ve pide gramajlarını ölçerek çalışanlara uyması gereken kuralları hatırlatan zabıta ekipleri, işletmelerde gerekli kontrolleri yaparak, hem vatandaşlara hem de işletme sahiplerine kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Fırınlarda Sıkı Denetim

Özellikle pidelerde hem gramaj yönünden hem de fiyat etiketi yönünden denetim yaptıklarını ifade eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptığı açıklamada “Pandemi şartları nedeniyle hijyen koşullarına çok dikkat ederek, gerekli kontrolleri sağladık. Ramazan ayında fahiş fiyat uygulamalarının önüne geçmek ve halk sağlığını tehdit eden ürünlerin tespiti için ilçe genelinde denetimlerimizi sıklaştırdık. Bu kapsamda yaptığımız denetimlerde, çalışanların maske ve eldiven kullanmadığına bakarak, üretim bölümlerini kontrol ettik.” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi

Basın Bürosu

HABER BÜLTENİ

REKLAM ALANI