Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

FERHAN ADEMHAN `DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

FERHAN ADEMHAN `DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
28.10.2022
A+
A-

İstanbul Ticaret Odası Meclis üyesi Ademhan Group Yönetim Kurulu Başkanı İzmir Konfederasyonu Genel Başkanı King Hotel Yönetim Kurulu Başkanı İstanbul Ticaret Odası Başkan Adayı Ferhan Ademhan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İstanbul Ticaret Odası Meclis üyesi Ferhan Ademhan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Milletçe gerçekleştirdiğimiz Milli Mücadelenin sonunda kurduğumuz Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü büyük bir coşku ve mutlulukla kutluyoruz.

Cumhuriyet bir değerler manzumesidir. Cumhuriyet’te egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Büyük Önder Atatürk’ün ifadesi ile ‘Cumhuriyet Fazilettir’. Cumhuriyet, insan onuruna, yaradılışına en yakışır rejimin adıdır. Cumhuriyeti ideal rejim yapan, milleti ve iradesini ön plana çıkarması ve bunun üzerinde herhangi bir güç tanımamasıdır. Cumhuriyet, milletimizin yeniden ayağa kalkmasının, şahlanışının timsalidir. Bize emanet edilmiş hayati önemde bir değer ve vazgeçilmez bir mirastır.

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 99. yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk ve silah arkadaşlarıyla, vatanın savunması ve bölünmez bütünlüğü için görevleri başında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Gazilerimizin ve yüce Türk milletinin tüm bireylerinin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını en içten duygularımla kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI