
DURDURULAN ARAÇTAN YAKLAŞIK 50 KG. UYUŞTURUCU ÇIKTI
Konya İl Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik yapılan operasyonlarda yaklaşık 50 kg. uyuşturucu madde ele geçirilirken uyuşturucu ticareti yaptığı ve kullandığı tespit edilen 5 kişi gözaltına alındı.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda durdurulan bir araçta yapılan aramada 3 adet varil içerisine gizlenmiş 48 kilo 950 gram Esrar maddesi ele geçirildi.
Sokak satıcılarına yönelik olarak yapılan çalışmalarda, Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen bir evde yapılan aramada 2 adet Ruhsatsız Av Tüfeği, 2 adet Ruhsatsız Tabanca ve 29 adet Tabanca Fişeği ele geçirilerek el konuldu.
Yapılan operasyonlarda Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından gözaltına alınan 4 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Ayrıca yuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezası bulanan 1 kişi ise Narkotik ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.
HABER:BEDRETTİN YALÇIN

Birleşik Rusya, Voronej okul çocukları için Parlamentoculuk Günü’ne adanmış bir ders düzenledi

KW ORSA PROFESYONEL GAYRİMENKUL İZMİR URLA VE ÇANAKKALE BİGA VE GAZİANTEP`DEN MEHMET TAŞ `DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

TESHİDER GENEL BAŞKANI OSMAN GÜLAÇTI`DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

AKKUŞ EMLAK YÖNETİM KURULU BAŞKANI AZİZ AKKUŞ `TAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

ALİ SÖKMEN ‘DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Üniversiteler, tarihi parklar, müzeler ve kütüphaneler: Birleşik Rusya, ülkenin bölgelerinde “Zafer Diktesi”ni düzenledi