
Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Dr. Birekul ‘’Bayramlar büyüklerimizden bizlere bırakılmış en güzel adetlerdendir. Bayramlarda sevgiyi, saygıyı, içtenliği en yoğun şekilde hissederiz. Hasretle beklediklerimize kavuşur, büyüklerimiz ile daha fazla zaman geçirmeye fırsat buluruz. Son senelerde dünyadaki salgın nedeniyle kucaklaşamasak da bundan sonraki bütün bayramlarda kucaklaşmalı, bol özlem gidermeli bayramlar temenni ediyorum.
Ağustos ayında açılacak olan okulumuzun heyecanı ile çifte bayram sevinci yaşamaktayız. Tıpkı gençlerimiz gibi dinamik olmaya özen gösteriyoruz. Yeni düzen içinde öğrencilerimizle kavuşmak için sabırsızlıkla hazırlanıyoruz. Yeniliklerimizle eğitim öğretim üzerine kurduğumuz kadromuzla birlikte çalışmalar planlıyoruz. Geleceğin aydınlık yüzleri için onlara uyacak enerjiyi bulmaya gayret ediyoruz. Öğrencilerimizi hiçbir an yalnız bırakmayarak, onları destekleyecek uygulamalar kuruyor ve araştırıyoruz. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin de özlediği okul ortamımızda onlar için en iyisini yapma yönünde çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Tüm dünyanın içinde bulunduğu bu zor günleri en kısa zamanda geride bırakıp, samimi olan özlediğimiz bayramlarda buluşmayı temenni ederim.
Eski günlerimize dönene kadar sevdiklerimizle bayramlaşırken, kurallara uyarak dikkatli olmaya özen gösterelim. Sevginin yoğun ve güzel geçeceği Kurban Bayramınızı kutluyor; ailenizle birlikte huzur ve sağlık dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanı, Türk Devletleri Örgütü’nün 12. Zirvesi’ne katıldı

Birleşik Rusya, yatırım projelerinin yaşam kalitesi ve yaşam beklentisi üzerindeki etkisinin dikkate alınmasını önerdi.

Türk Devletleri Örgütü Devlet Başkanları Konseyi’nin 12. Zirvesi Gebele’de başladı

Tacikistan Büyükelçisi Tarafından Güven Mektubunun Sunumu

Büyükelçi ile BAE Yatırım Bakanı arasında görüşme

Владимир Якушев: В преемственности учительского пути — особый смысл