Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Dr. Mehmet Birekul’ dan kurban Bayramı Mesajı

Dr. Mehmet Birekul’ dan kurban Bayramı Mesajı
REKLAM ALANI

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Dr. Birekul ‘’Bayramlar büyüklerimizden bizlere bırakılmış en güzel adetlerdendir. Bayramlarda sevgiyi, saygıyı, içtenliği en yoğun şekilde hissederiz. Hasretle beklediklerimize kavuşur, büyüklerimiz ile daha fazla zaman geçirmeye fırsat buluruz. Son senelerde dünyadaki salgın nedeniyle kucaklaşamasak da bundan sonraki bütün bayramlarda kucaklaşmalı, bol özlem gidermeli bayramlar temenni ediyorum.

Ağustos ayında açılacak olan okulumuzun heyecanı ile çifte bayram sevinci yaşamaktayız. Tıpkı gençlerimiz gibi dinamik olmaya özen gösteriyoruz. Yeni düzen içinde öğrencilerimizle kavuşmak için sabırsızlıkla hazırlanıyoruz. Yeniliklerimizle eğitim öğretim üzerine kurduğumuz kadromuzla birlikte çalışmalar planlıyoruz. Geleceğin aydınlık yüzleri için onlara uyacak enerjiyi bulmaya gayret ediyoruz. Öğrencilerimizi hiçbir an yalnız bırakmayarak, onları destekleyecek uygulamalar kuruyor ve araştırıyoruz. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin de özlediği okul ortamımızda onlar için en iyisini yapma yönünde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Tüm dünyanın içinde bulunduğu bu zor günleri en kısa zamanda geride bırakıp, samimi olan özlediğimiz bayramlarda buluşmayı temenni ederim.

Eski günlerimize dönene kadar sevdiklerimizle bayramlaşırken, kurallara uyarak dikkatli olmaya özen gösterelim. Sevginin yoğun ve güzel geçeceği Kurban Bayramınızı kutluyor; ailenizle birlikte huzur ve sağlık dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.