Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

DJ Emre Tekin yine şaşırtacak

DJ Emre Tekin yine şaşırtacak
REKLAM ALANI
26.08.2021
A+
A-

DJ Emre Tekin yine şaşırtacak

Müzik dünyasında club çalışmalarında en çok tercih edilen isimlerden birisi olan Emre Tekin, profesyonel müzik kariyerine 2005 yılında İzmir Disco Carnavele başlayarak 3 yılı aşkın bir süre İzmir Disco Carnavele bulunmaya ve genel koordinatörlüğü görevlerine devam etti. Tekin, 2008 yılından itibaren yerli yabancı pek çok remix orijinal prodüksiyona imza attı.

2014 yılında Purple Music etiketi ile ilk yabancı teklisi “Emre Tekin feat. Sammy Flash Alla Yar”u yayınlayan Emre Tekin, single promosyonu sürecinde Amsterdam’da gerçekleşen ADE 2014 Purple Music sahnesinde performans sergiledi. Türkiye’nin önde gelen kurumsal markaları ile iş birliği yaparak yayınladığı derleme albümler (2014 yılında TAV Primeclass ile “primeclass Happy Hours”, 2017 yılında Garenta ile “Garenta Summer Ride” ve Jolly Tur ile “Whitefest 2017”) müzik marketlerde yerini aldı. Dj’lik ve prodüksiyon kariyerine “LAB Artist Management” çatısı altında devam etmektedir. 2018 de Lost Single 2019 unda Lost Black Single 2020 de Dark Single İle Devam Eden Yeni Çalışmaları çukur ile fark yaratmaya devam edecek olan Emre Tekin ayrıca değişik sahne kostümü ile dikkatleri üzerine toplayacak.

MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL

REKLAM ALANI