Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Dışişleri Bakanının Ekonomik İşbirliği Örgütü Bakanlar Konseyi Gayri Resmi Toplantısına Katılımı

Dışişleri Bakanının Ekonomik İşbirliği Örgütü Bakanlar Konseyi Gayri Resmi Toplantısına Katılımı
REKLAM ALANI
24.09.2023
A+
A-

 

 

 

 

Dışişleri Bakanının Ekonomik İşbirliği Örgütü Bakanlar Konseyi Gayri Resmi Toplantısına Katılımı

.2023

Öncesi
Sonraki

 

 

21 Eylül 2023 tarihinde, Birleşmiş Milletler Genel Kurulunun 78. oturum marjında, Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Sayın Sirojiddin Muhriddin, Ekonomik İşbirliği Örgütü (ECO) Bakanlar Konseyi Gayri Resmi Toplantısına katılarak bir konuşma yaptı. ).

 

 

 

Bakan Muhriddin, açıklamasında, Tacikistan’ın, ECO’nun güvenilir bir ulaşım ve transit sistemi oluşturma, iş prosedürlerini basitleştirme, doğal kaynakların verimli kullanımı, birleşik bir enerji sistemi oluşturma ve yatırımları çekmek için elverişli bir ortam sağlama konularındaki etkin faaliyetleriyle ilgilendiğini kaydetti. Organizasyon.

 

 

 

Bakan ayrıca, üye devletlerin sürdürülebilir kalkınmasını sağlamak ve bölgenin ekonomik sistemini dış faktörlerin olumsuz etkilerinden korumak amacıyla Örgütün yeteneklerini kapsamlı bir şekilde kullanmak için daha geniş işbirliğinin sürdürülmesi ihtiyacını da vurguladı.

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın sosyal medyadaki resmi sayfaları:

Facebook’tayız : www.facebook.com/mfa.tj _

Twitter’dayız : twitter.com/MOFA_Tajikistan _

Instagram’dayız : instagram.com/mfa_tjk _

Amerika Birleşik Devletleri

kaynak:https://mfa.tj/en/main/view/13414/participation-of-the-minister-of-foreign-affairs-in-the-informal-meeting-of-council-of-ministers-of-the-economic-cooperation-organization

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.