Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gıda Mühendisleri Odası heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gıda Mühendisleri Odası heyetini kabul etti
REKLAM ALANI
20.04.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gıda Mühendisleri Odası heyetini kabul etti

“Gıda mühendisleri, halk sağlığına yön verebilecek kapasitede bir mesleği icra ediyorlar”

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gıda Mühendisleri Odası heyetini kabul ederek görüştü.
Kabuldeki konuşmasında, çeşitli sebeplerden ötürü artan fiyatlar nedeniyle gıdanın ne denli önemli olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Tatar, kendi insanımızı mümkün olduğunca üretime yönlendirmek gerektiğini belirtti.
Kadının elinin değdiği yerin daha üretken ve başarılı olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, organik koşullarda üretimin sürdürülebilmesi ve ürünlerin denetlenebilmesi için gıda mühendislerine büyük görev düştüğünü belirtti.

“Önemli olan sağlığımızı koruyabilmektir”

Cumhurbaşkanı Tatar, gıda mühendislerinin halk sağlığına yön verebilecek kapasitede olduğunu söyleyerek dünyadaki gelişmeleri takip edip üreticiye yol gösterdiğini sözlerine ekledi.
“İnsan sağlığına önem veriyorum ve pandemi de yavaş yavaş dünyayı terk ediyor. Önemli olan sağlığımızı koruyabilmektir. Sizin çalışmalarınız bu bağlamda çok önemlidir” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, gıda mühendislerine çalışmalarında başarılar diledi.

Kabulde, Cumhurbaşkanlığı Siyasi İşler Danışmanı Anıl Kaya da hazır bulundu.
Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-gida-muhendisleri-odasi-heyetini-kabul-etti-9680

 

 

REKLAM ALANI