Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

ÇOK KIZDIRDILAR

ÇOK KIZDIRDILAR
REKLAM ALANI
29.10.2021
A+
A-

ÇOK KIZDIRDILAR
TAXİ film serisiyle büyük çıkış yakalayan dünyaca ünlü Fransız aktör Samy Naceri, kendisine film teklifinde bulunan firmaya ateş püskürdü.

Açıklama yok.

Türk Sineması ödül gecesinde tanıştığı firmanın kendisine film teklifinde bulunduğunu belirten Naceri,’Böyle bir gecede film teklifi yapılması bana pek güven vermedi. Menajerim Don Keryy’e bu firma hakkında araştırma yapmasını istedim. Başka bir görüşme için tekrar İstanbul’a döndüm ve bu firma yeniden benimle iletişime girdi menajerimle görüşmeyi kabul ettik. Etmez olaydık tam bir fiyasko ile karşılaştık. Türkçe diyaloğun incelikleriyle dil uzmanları tarafından Fransızca’ya çevrilmiş vaziyette bana gönderilmesini istedim. Yapımcı olduğunu söyleyen bu şahıslar bana bu diyalogları Google’den tercüme edip göndereceklerini söyleyince şok oldum. Hiç zaman kaybetmeden oradan ayrıldım. Bir işte ciddiyetsizlik varsa ben yokum’ dedi.

REKLAM ALANI