Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Chakra, 15. yaşını kutluyor

Chakra, 15. yaşını kutluyor
REKLAM ALANI
08.07.2021
A+
A-

15. YILA ÖZEL KAMPANYA

CHAKRA BÜYÜSÜ 15 YAŞINDA

15 yıldır yaşamınızın her alanına doğallığın imzasını bırakan Chakra, 15. yaşını kutluyor! Doğanın terapi gücünü üzerinde taşıyan özel Chakra koleksiyonlarını onlarca Chakra mağazasında keşfedebilir, chakra.com.tr’den online alışverişin keyfini yaşayabilirsiniz.

Bambu ve pamuğun yumuşak dokusunu ürünlerinde yaşatan Chakra, natürel dokunuşları yaşamınızın bir parçası haline getiriyor. Yıllardır kalitesi ve doğallığıyla ön plana çıkan marka, doğaya ve doğanın bir parçası olan insana gösterdiği saygıyla güven veriyor. Mobilyadan ev giyimine, kozmetikten sofra ürünlerine kadar evinizin her alanında terapi etkisi yaratan Chakra’nın 15. yılına özel olarak düzenlediği bir kampanyası var.

Kampanyada %30 sezon indirimine ek olarak %15 indirim başladı. Tüm Chakra mağazalarında ve chakra.com.tr’de geçerli kampanya 15 Temmuz’a kadar sürecek.

ÇEKİLİŞLE ONLARCA HEDİYE

Kampanyanın yanı sıra, 15. yıla özel sosyal medya hesaplarından yapılacak çekilişle onlarca hediye siz Chakra severleri bekliyor. Chakra’nın doğal ve dingin dünyasını henüz keşfetmediyseniz, sosyal medya hesaplarını takip edebilir, Chakra mağazalarını ve chakra.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Yaşadığı alana değer veren insanların sevdiği bir marka olan Chakra, evinizin her köşesinde dingin bir hava estiren yeni sezon koleksiyonuyla vazgeçilmezlerinizin arasına girecek. 15 yıldır doğallığa ve yaşama olan saygısıyla öne çıkan Chakra, yıllar boyu “doğal” kalmaya ve yaşamınıza renk katmaya aday.

REKLAM ALANI