Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ MUHTARLARI BİLGİLENDİRİYOR

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ MUHTARLARI BİLGİLENDİRİYOR
REKLAM ALANI
07.12.2021
A+
A-

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ MUHTARLARI BİLGİLENDİRİYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarlarına yönelik “Sahipsiz Hayvanlar ve Vektörle Mücadele” konulu bilgilendirme programları gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, kültürel mücadele kapsamında muhtarlara yönelik sahipsiz hayvanlar ve vektörle (hastalık yayan canlı) mücadele konularında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilendirme toplantıları düzenliyor. Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Sebahattin Yazıcı ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ali Kemal Bektaş’ın da katılımıyla gerçekleşen toplantılarda, muhtarlarla çözüm ortaklığı konusunda müzakereler de yapılıyor.

18 İLÇENİN TAMAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK
İlçe kaymakamlıklarıyla iş birliği içerisinde yürütülen toplantılar; Ortahisar, Arsin, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Dernekpazarı, Köprübaşı, Maçka ve Of ilçelerinde düzenlendi. Veteriner Hekim Elif Can Sinan ile Ziraat Mühendisleri Cihat Çolak ve Recep Bektaş tarafından yapılan sunumlar, muhtarlardan büyük ilgi gördü. Toplantılar, 18 ilçenin tamamında gerçekleştirilecek.

OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Sebahattin Yazıcı, bilgilendirme çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’nun riyasetinde çeşitli konularda eğitim ve bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirmekteyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak sahipsiz hayvanlar ve vektörle mücadele konularında kanun ve mevzuatlara uygun olarak yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili mahalle muhtarlarımızı bilgilendirirken, aynı zamanda istişarelerde de bulunmaktayız. Uzman eğitmenlerimiz tarafından yapılan sunumlarda çalışmalarımızla ilgili muhtarlarımıza detaylı bilgi vermekteyiz. Muhtarlarımızdan da bu konuda olumlu geri dönüşler almanın memnuniyetini yaşıyoruz. Bilgilendirme toplantılarımıza belirlenen program dahilinde 18 ilçede devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:https://www.trabzon.bel.tr/haber-detay.aspx?id=33280

REKLAM ALANI