Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Bu büyük konser için çok heyecanlı olan Simge

Bu büyük konser için çok heyecanlı olan Simge
REKLAM ALANI
12.11.2021
A+
A-

Sahnede devleşiyorum…

Şarkısıyla milyonların kalbini fetheden tarzı, tavrı ve şarkıları ile pop müziğin yıldızlarından Simge konserlerine ara vermeden devam ediyor.

Günlerini stüdyoda yeni şarkısının kayıtları için geçiren Simge ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ kapsamında İstanbullular ’la 13 Kasım Cumartesi günü Galata Kulesi önünde vereceği konserin heyecanını yaşıyor…

Bu büyük konser için çok heyecanlı olan Simge, tüm İstanbulluları bu unutulmayacak geceye davet etti. ‘Beyoğlu Kültür Yolu’ kapsamındaki konserinin ardından 16 Kasım Salı Ankara Rastgele, 17 Kasım Çarşamba İstanbul Vadi Jolly Joker, 27 Kasım Cumartesi Adana Jolly Joker konserleriyle sevenleriyle buluşacak olan Simge, ‘Sahne, kendimi en özgür, en iyi hissettiğim yer. Sahneye çıkabildiğim için kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum; sevdiğim işi yapıyorum, benim için çok güzel bir duygu. Kafayı taktığım tek şey iyi müzik yapmak… Daha iyisi ve daha yenisi ne olabilir, onu düşünüyorum. Müzik bana öyle büyük enerji veriyor ki stüdyoda da sahnede de devleşiyorum.’ dedi.

Simge yeni sahne fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-TGRV7TVRvy

REKLAM ALANI