Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

“Bölgemiz üzerinde yapılan ve aleyhimize sonuçlar doğuracak her hesabı bozduk”

“Bölgemiz üzerinde yapılan ve aleyhimize sonuçlar doğuracak her hesabı bozduk”
REKLAM ALANI
01.06.2022
A+
A-

 

 

 

 

 

 

 

“Bölgemiz üzerinde yapılan ve aleyhimize sonuçlar doğuracak her hesabı bozduk”

01.06.2022

Yazdır Yazıları Büyült Yazıları Küçült

“Bölgemiz üzerinde yapılan ve aleyhimize sonuçlar doğuracak her hesabı bozduk”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Bölgemiz üzerinde yapılan ve aleyhimize sonuçlar doğuracak her hesabı bozduk, bozuyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM AK Parti Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.

Konuşmasının başında toplantıya katılanları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin komisyon ve genel kurul faaliyetlerinde sizlere Rabbim’den muvaffakiyetler diliyorum. Ülkemizin önünü açan, ufkunu aydınlatan, gücünü ve enerjisini takviye eden yasama çalışmalarına verdiğiniz katkılar için her birinize teşekkür ediyorum. Sizleri vekilleri olarak buraya gönderen milletimizin, her bir ferdinin sesine kulak veren, derdiyle dertlenen, sıkıntılarına çözüm arayan samimi çabalarınızı takdirle takip ediyorum” dedi.

Millî iradenin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisi ne kadar verimli ve etkin çalışırsa Türkiye’nin hedeflerine o derece hızlı bir şekilde yaklaşacağını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhurbaşkanı olarak biz de sizlerle, parti teşkilatımızla, belediyelerimizle, kabinemizle, bürokrasimizle ülkemize yeni eserler ve hizmetler kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sadece yılbaşından bugüne yaptığımız işler bile 20 yılda asırlık eser ve hizmetleri nasıl ülkemize kazandırdığımızı göstermeye yeterlidir” açıklamasında bulundu.

“LİBYA’DAN KARABAĞ’A KADAR KARDEŞLERİMİZE DESTEK VERDİĞİMİZ HER YERDE ZAFER NİDALARI YÜKSELDİ”

Ülke içinde mücadele verirken bölgesel ve küresel krizleri Türkiye için fırsata çevirmeyi sağlayacak çalışmaları da ihmal etmediklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Libya’dan Karabağ’a kadar kardeşlerimize destek verdiğimiz her yerde, hamdolsun, zafer nidaları yükseldi. Bölgemiz üzerinde yapılan ve aleyhimize sonuçlar doğuracak her hesabı bozduk, bozuyoruz” diye ekledi.

Türkiye’nin güney sınırları boyunca yaşanan güvenlik sorunlarına ve insani trajedilere kayıtsız kalan Batı dünyasının, Karadeniz’in kuzeyinde başlayan bir sıcak çatışmayla kendini benzer bir krizin tam ortasında bulduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim 11 yıldır taşıdığımız yükün çok küçük bir kısmıyla henüz üç aydır yüzleşenler, şimdiden feveran etmeye başladılar. Türkiye’nin yıllarca tüm yükünü çektiği güvenlik ittifaklarına katkı vermek yerine, imkânlarını kendi refahlarını artırmak için kullananlar, Ukrayna krizi sonrası NATO’nun kapısına dayandı. İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya üyelik başvurusu işte böyle bir sürecin ürünüdür. Biz, her iki ülkenin de NATO üyeliğine, terör örgütü PKK’ya ve uzantısı kuruluşlara verdikleri destek sebebiyle karşı olduğumuzu hemen ve açıkça ilan ettik” ifadelerini kullandı.

 

Tüm Haberler

kaynak:https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/138213/-bolgemiz-uzerinde-yapilan-ve-aleyhimize-sonuclar-doguracak-her-hesabi-bozduk-

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI