Bişımarık Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Girişimci İş Adamı Hamit Uçar, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Bişımarık Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Uçar, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Üç ayların manevi atmosferine girişimizin habercisi olan Regaip Kandili, bağışlanma feyiz ve bereket gecesidir.
Manevi coşkunun daha yoğun yaşandığı rahmet, mağfiret ve merhamet mevsimi olan üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını arttıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Batmanlı ve Mersinli hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Regaip Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Message from Asaf Atasoy, Chairman of the Board of Directors of Asfa Holding, on the occasion of the April 10 Police Week
TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
В Волгограде при поддержке «Единой России» прошёл фестиваль здоровья
Birleşik Rusya, Opora Rossii ve KOBİ Kurumu, Altay Cumhuriyeti’nde “Kendi İşini Kur” programını başlattı
Герои России, спасатели, законодатели: «Единая Россия» регистрирует кандидатов на участие в предварительном голосовании
Birleşik Rusya ve Novosibirsk Yerel Tarih Müzesi, Zafer Diktesi için bir eğitim kursu başlattı