Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları 8 Mart’ta 12,5 binden fazla kadını tebrik etti

Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları 8 Mart’ta 12,5 binden fazla kadını tebrik etti
REKLAM ALANI
11.03.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları 8 Mart’ta 12,5 binden fazla kadını tebrik etti
2024,

Kutlamalar ülke genelinde gerçekleşti
MGER Başkanı Anton Demidov , Uluslararası Kadınlar Günü’nde Birleşik Rusya Genç Muhafızları aktivistlerinin aralarında askeri ailelerin, askeri personelin, doktorların ve orkestra şeflerinin de bulunduğu kadınlara 20 binden fazla çiçek sunduğunu söyledi .

“Aktivistlerimiz şehrin sokaklarında çiçek dağıttı ve spontane eylemler gerçekleştirdi. 8 Mart’ı evlerinden uzakta kutlayan asker kadınları, hastane ve kliniklerde kadın doktorları ziyaret ettik. Özel harekata katılan Kahramanlarımızın annelerini, büyükannelerini, eşlerini ve kızlarını tebrik ederek, savaşçılardan hediyeler ve video mesajlar verdik. Ayrıca Moskova’dan sefere çıkan ve işyerinde bayramını kutlayan uzun mesafe trenlerinin kondüktörlerine de çiçek verdik” dedi.

“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” aktivistleri, SVO katılımcılarının annelerine, eşlerine, kızlarına, büyükannelerine ve kız kardeşlerine çiçekler ve tatlı hediyelerle video tebrikler ve mektuplar gönderdi. 8 Mart’a kadar olan hazırlıklara katılarak savaşçıları bulundukları yerde ziyaret ettiler.

Rostov bölgesinde asker Nikita Usov’un annesini , Moskova’da – Alexander Kulikov’u , Çelyabinsk bölgesinde – Alexander Pashkeev’i ziyaret ettik . GROM “Cascade” taburunun saflarında özel bir askeri operasyona katılmaya gönüllü oluyorlar.

Genç Muhafızlar, LPR askeri birliğinin tıbbi taburunun askerlerini tebrik etti ve Lugansk, Donetsk ve Mariupol’de yeni bölge sakinlerinin ve askeri personelin tedavi gördüğü hastane ve klinik çalışanlarına çiçekler ve tatlı hediyeler sundular.

Moskova’da aktivistler, Leningradsky İstasyonu’ndan kalkan uzun mesafe trenlerinin kondüktörlerine çiçekler ve şekerler sundu.

Hoparlör
Demidov Anton Vyacheslavovich
Demidov Anton Vyacheslavovich
“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” STK Başkanı, yedinci toplantı Penza Bölgesi Yasama Meclisi milletvekili
#Demidov
#bölgeler
#MGER
#8 Mart
#Uluslararası Kadınlar Günü
#Tebrikler

kaynak:https://er.ru/activity/news/molodaya-gvardiya-edinoj-rossii-pozdravila-bolee-12-5-tysyach-zhenshin-s-8-marta

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.