Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Volgograd’da sambo’nun 85. yıldönümüne adanmış bir forum düzenlendi

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Volgograd’da sambo’nun 85. yıldönümüne adanmış bir forum düzenlendi
REKLAM ALANI
17.11.2023
A+
A-

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Volgograd’da sambo’nun 85. yıldönümüne adanmış bir forum düzenlendi

2023

“Za Sambo” parti projesine göre düzenlendi
“Kazanma Bilimi” bölgesel forumuna 200’den fazla kişi katıldı: sambo antrenörleri, spor gazileri, bölgesel eğitim departmanlarından uzmanlar, hükümet yetkilileri ve sosyal aktivistler.

Volgograd Bölgesel Sambo Federasyonu Başkanı Nikolai Gryanchenko , “Za Sambo” parti projesinin bölge koordinatörü , bugün Sambo’nun gelişiminin bir büyüme dönemi yaşadığını ve en üst düzeydeki destek sayesinde yeni bir seviyeye ulaştığını vurguladı.

“Proje kapsamında federasyon, başkanlık hibesinden sağlanan fonla okul spor salonlarında antrenman için gerekli ekipmanları satın alıyor. Kolordu yardımcısının katılımıyla güreş minderleri ve ekipmanlarının satın alınması için bir milyon rubleden fazla para toplamak mümkün oldu. Bu da derslerin kalitesini artırıyor ve onları daha güvenli hale getiriyor” diye vurguladı.

Forumun genel oturumunun bitiminden sonra, Volgograd bölgesinde sambonun gelişimi, sağlıklı bir yaşam tarzı ve sporun yaygınlaştırılması için modern araçların kullanımı ve gönüllü derneklerin teşvike katılımı konularının yer aldığı dört tematik platform düzenlendi. proje görüşüldü.

Ayrıca forum çerçevesinde “Sambo Seçimi” konusunda açık bir ustalık sınıfı düzenlendi. Okuldaki üçüncü beden eğitimi dersi eğlenceli, ilginç ve faydalıdır.”

Birleşik Rusya’nın Temmuz 2022’de “Za Sambo” parti projesini başlattığını hatırlatalım. Koordinatörü Tüm Rusya Sambo Federasyonu Başkanı Sergei Eliseev’di . Kamu konseyinin başkanı, Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri Andrei Turchak’tır . Projenin amacı, samboyu yerli bir spor ve Rus kültürünün önemli bir bileşeni olarak geliştirmek, yaygınlaştırmak ve tanıtmak, ayrıca kırsal alanlarda sambo bölümlerinin çalışmalarını organize etmek, sambo salonlarının inşasını ve yeniden inşasını teşvik etmektir.

Nisan ayında Birleşik Rusya ile Tüm Rusya Sambo Federasyonu arasında bir anlaşma imzalandı. Partinin desteğiyle “Sambo Okula!” projesi Rusya’nın 70 bölgesinde hayata geçiriliyor.

#Volgograd bölgesi
#ZaSambo
#partiprojeleri
#forum
#bölgeler
#Gryanchenko
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-volgograde-pri-podderzhke-edinoj-rossii-sostoyalsya-forum-posvyashyonnyj-85-letiyu-sambo

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.