Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Perm’de ikinci uluslararası “Avrupa-Asya: Medeniyetler Diyaloğu” konferansı düzenlendi

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Perm’de ikinci uluslararası “Avrupa-Asya: Medeniyetler Diyaloğu” konferansı düzenlendi
REKLAM ALANI
29.05.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Perm’de ikinci uluslararası “Avrupa-Asya: Medeniyetler Diyaloğu” konferansı düzenlendi

2024,

Azerbaycan, Belarus, Hindistan, Kazakistan, Çin, Küba, Laos, Rusya, Sırbistan, Türkiye ve Filipinler’den kamu ve siyasi figürleri, diplomatları ve uzmanları bir araya getirdi.
Konferans katılımcıları, farklı medeniyetlere ait ülkeler arasındaki kültürlerarası ve etnik gruplar arası diyaloğun özelliklerine odaklandı.

“Konuşan yabancı ülke temsilcilerinin çoğu, 21. yüzyılda insanlığın gelişimi için orijinal Rus medeniyetinin önemini vurguladı. Aynı zamanda, pek çok kişi bu konunun BRICS platformunda partiler arası işbirliği çerçevesinde ve yeni sömürgeciliğin modern tezahürleriyle mücadele konusu çerçevesinde geliştirilmesini önerdi.” dedi. Birleşik Rusya Uluslararası İşbirliği Komisyonu Başkan Yardımcısı, Parti Yüksek Konseyi Bürosu üyesi Senatör Andrei Klimov.

Katılımcılar bilgi ve iletişim teknolojilerinin geliştirilmesinin önemine dikkat çekti. Aynı zamanda, onlara göre, öncelikle Batı medeniyetine ait olan bazı devletler, bu araçları kullanarak, mevcut siyasi sistemleri, kültürel gelenekleri ve tarihi ulusal özellikleri, eski sömürge geleneklerinin devamı olan sözde evrensel bir paydada buluşturmaya çalışıyorlar. .

Konferans delegeleri, devletlerin egemen eşitliğinin korunmasının, iç işlerine karışmama ilkelerinin güçlendirilmesinin, insani alan da dahil olmak üzere eğitim, bilim, kültür, turizm ve spor alanlarında karşılıklı saygılı işbirliğinin özel önemini vurguladılar. .

Hoparlör
Klimov Andrey Arkadeviç
Klimov Andrey Arkadeviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Uluslararası İlişkiler Federasyon Konseyi Komitesi Başkan Yardımcısı
#Klimov
#Uluslararası ilişkiler
#partiler arası kişiler
#konferans
#Permiyen
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-podderzhke-edinoj-rossii-v-permi-sostoyalas-vtoraya-mezhdunarodnaya-konferenciya-evropa-aziya-dialog-civilizacij

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.