Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Birleşik Rusya ve MGER, Lisichansk sakinlerine yiyecek ve ilaç getirdi ve Severodonetsk’te bir tatil düzenledi

Birleşik Rusya ve MGER, Lisichansk sakinlerine yiyecek ve ilaç getirdi ve Severodonetsk’te bir tatil düzenledi
REKLAM ALANI
02.01.2024
A+
A-

Birleşik Rusya ve MGER, Lisichansk sakinlerine yiyecek ve ilaç getirdi ve Severodonetsk’te bir tatil düzenledi

Parti aktivistleri 10 ton yardım ulaştırdı ve basketbol maçı da düzenledi
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı ve Birleşik Rusya İnsani İşbirliği Merkezi Başkanı Anna Kuznetsova , ilaçların önceden derlenmiş listelere göre Lisichansk’e getirildiğini belirtti . Devlet Duma milletvekili Evgeny Nifantiev ilaç transferinde yardım sağladı .

“Son ziyaretimizde büyük miktarda ilaç teslim edildi. Daha sonra doktor randevuları düzenlendi ve yeni ilaç ihtiyaçları ortaya çıktı. Bunları dikkate aldık ve insanların tedavisine yardımcı olacak her şeyi getirdik” dedi.

Anna Kuznetsova, partinin Readovka medya holdingiyle birlikte açtığı yardım merkezinde gönüllülerin bölge sakinleri ve çocukları için bir Yeni Yıl ağacı kurduğunu da kaydetti.

“Çocuk merkezi sürekli çalışıyor ve şimdi Noel Baba hediyeler dağıtıyor. Yaşlılar da gelip yardım alıyorlar” diye ekledi partinin insani işbirliği genel merkezi başkanı.

Ayrıca Genç Muhafız gönüllüleri Severodonetsk’te bir Yeni Yıl basketbol maçı düzenledi. Çocuklara Sağlıklı Anavatan hareketi ve 12 Tapınak projesinin yanı sıra basketbol toplarından tatlı hediyeler verildi.

“Sadece birkaç aydır Severodonetsk’te değiliz ama şehirdeki atmosfer zaten farklı. Birleşik Rusya’nın insani yardım merkezinden arkadaşlarla birlikte şehirde çocuk spor etkinlikleri düzenleme geleneğini sürdürdük. Destek konusunda her sorunun çözülmediği açık ama en önemlisi koçların, bu konuda tutkulu insanların olması ve tabii ki bu çocuklara da aktarılıyor. Şehrin restorasyonunun iyi bir hızda ilerlediği, iletişimle ilgili ciddi sorunların çözüldüğü açık,” diye açıkladı Anna Kuznetsova.

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri, gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi malzemeye, inşaat malzemelerine ve ev aletlerine kadar yeni bölgelere 82 bin tondan fazla insani yardım malzemesi ulaştırdı.

Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için 10 milyardan fazla ruble toplandı.

Hoparlör
Kuznetsova Anna Yurievna
Kuznetsova Anna Yurievna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkan Yardımcısı, Parti Genel Konseyi Başkanlık Divanı Komisyonu Başkanı, vatandaşların Parti Başkanına yaptığı itirazlarla çalışma konusunda Parti D.A. MEDVEDEV, Parti Genel Konseyi Anneliğin, Çocukluğun ve Aile Desteğinin Korunması Komisyonu Başkanı
#Kuznetsova
#Nifantiev
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#insani misyon
#insani yardım
#ilaçlar
#Yiyecek
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-i-mger-privezli-produkty-i-lekarstva-zhitelyam-lisichanska-i-organizovali-prazdnik-v-severodonecke

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.