Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

“Birleşik Rusya” Tambov ve Krasnodar Bölgesi’nde geniş çaplı temizlik günleri düzenledi

“Birleşik Rusya” Tambov ve Krasnodar Bölgesi’nde geniş çaplı temizlik günleri düzenledi
REKLAM ALANI
18.10.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya” Tambov ve Krasnodar Bölgesi’nde geniş çaplı temizlik günleri düzenledi

2023,

Aktivistler çöpleri temizlediler, halka açık yerleri ve avluları düzenlediler.

Tambov’da Birleşik Rusya üyeleri, güzelleştirme ayı kapsamında geleneksel sonbahar temizlik günlerine katıldı. “Bizimle Kal” gönüllüleriyle birlikte Gagarin ve Yeletskaya caddelerindeki bir apartmanın giriş alanlarını ve ilan panolarını söküp, avlu kapılarını boyadılar.

“Duvarların reklamlardan temizlenmesi ve giriş gruplarının boyanması, gönüllü proje başkanı, partinin ana şubesi sekreteri Oleg Sluzhakov’un inisiyatifiyle gerçekleşti . Yeletskaya Caddesi’ndeki 56 numaralı evin sakinleri, kurumuş ağaçları temizlemek için partinin bir başka ana şubesinin sekreteri Ruslan Melikov’a başvurdu. Birleşik Rusya’nın Tambov yerel şubesinin genel sekreteri Olga Matveeva, Belediye Bütçe Kurumu “Kamu İyileştirme Yönü” ile ortak çalışma sayesinde sorun mümkün olan en kısa sürede çözüldü, dedi .

Krasnodar Bölgesi’nin Belorechensky bölgesinde, ” Temiz Ülke ” parti projesi kapsamında parti aktivistleri, “Zafer Parkı” askeri zafer anıtı topraklarında sıhhi düzeni yeniden sağlamak için geniş çaplı bir çevre kampanyası yürüttüler. Aralarında Birleşik Rusya Kent Konseyi milletvekilleri, partinin Belorechensk yerel şubesinin gönüllüleri, bölgesel operatör JSC Kraizhilkomresurs çalışanları, 1 numaralı okulun öğrencileri ve Belorechensk kentsel idaresinden uzmanların da bulunduğu katılımcılar Yerleşimde 10 metreküpten fazla bitki atığı toplandı.

#Tambov Bölgesi
#Krasnodar bölgesi
#bölgeler
#Matveeva
#partiprojeleri
#TemizÜlke
#Melikov
#subbotnik
#bölge temizliği
#gelişim
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-masshtabnye-subbotniki-v-tambove-i-krasnodarskom-krae

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.