
Birleşik Rusya, Moskova’daki Birinci Hareket festivalinde genç işgücü piyasasını geliştirme konusundaki deneyimini sundu
01 Haziran 2025,
Devlet Duması Milletvekili Mihail Kiselev, gençlerin ilk iş deneyimlerini nerede edinebileceklerini anlattı
Bilgi Toplumu’nda verdiği bir konferansta, gençlerin halihazırda hangi fırsatlara sahip olduğunu ve devletin onları daha da çoğaltmak için neler yaptığını anlattı.
“Birleşik Rusya ile birlikte, genç işgücü piyasasını aktif olarak geliştiriyoruz ve mesleki yollarını belirlemek ve çalışmaya başlamak isteyen gençler için rahat ve güvenli koşullar yaratıyoruz. Devlet Duması Gençlik Politikası Komitesi, 14 ila 18 yaş arasındaki çocuklar için istihdam sürecini basitleştirdi ve Rusya Çalışma Bakanlığı ile birlikte, gençlerin istihdamı için metodolojik öneriler oluşturuldu,” dedi Mikhail Kiselev .
Gençlik çalışma projelerinin geliştirilmesinde bölgedeki en iyi uygulamalar dikkate alınmaktadır. Bunlardan biri de üst üste ikinci yıldır Tataristan’da düzenlenen “Alabuga TOP” fuarıdır. Bu yaz ülkenin dört bir yanından 1.000’den fazla genç, Alabuga Özel Ekonomik Bölgesi’ndeki işletmelerde çalışma fırsatı yakalayacak.
“Ana ilkeye bağlı kalmak önemlidir: iş sağlığa zarar vermemeli veya eğitim sürecine müdahale etmemeli ve bir gencin hakları ülkemizin çalışma mevzuatı tarafından tam olarak korunmalıdır. “Her gencin yeteneklerine dayalı bireysel bir yaklaşımı olmalıdır,” diye belirtti Mikhail Kiselev.
#Moskova
#istihdam
#okulçocukları. öğrenciler
#BirinciHareket
Kamuoyunun kabulü
Bir itiraz oluşturun
kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-predstavila-opyt-po-razvitiyu-molodyozhnogo-rynka-truda-na-festivale-dvizheniya-pervyh-v-moskve

О мерах по оздоровлению детей и их вовлечению в спортивную жизнь. Статья Андрея Исаева

Госдума приняла закон «Единой России» об упрощении сделок с жильём, при покупке которого использован маткапитал

При поддержке «Единой России» в Ростове-на-Дону открылся пункт проката вещей для новорождённых

Vatanseverlik Eğitimi’nden Uluslararası İlişkilere: Birleşik Rusya ve Artek Uluslararası Çocuk Merkezi 100. Yıl Dönümünde Nasıl İşbirliği Yapıyor?

«Единая Россия» и МДЦ «Артек» создадут «Международный молодёжный клуб друзей России»

Murmansk bölgesinde Birleşik Rusya sağlık çalışanlarını mesleki tatilleri dolayısıyla tebrik etti