Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

“Birleşik Rusya”, Kuzey Askeri Bölge savaşçıları için Mosfilm film stüdyosuna bir gezi düzenledi

“Birleşik Rusya”, Kuzey Askeri Bölge savaşçıları için Mosfilm film stüdyosuna bir gezi düzenledi.

“Birleşik Rusya”, Kuzey Askeri Bölge savaşçıları için Mosfilm film stüdyosuna bir gezi düzenledi
REKLAM ALANI
11.09.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, Kuzey Askeri Bölge savaşçıları için Mosfilm film stüdyosuna bir gezi düzenledi

2024,

Törene, Moskova yakınlarındaki Arkhangelskoye Merkezi Askeri Klinik Sanatoryumu’nda rehabilitasyon gören askeri personel katıldı.
Sibirya’dan, Uzak Doğu’dan ve merkez bölgelerden gelen askerler Mosfilm pavyonlarını ziyaret etti, eski Moskova ve St. Petersburg’un tam ölçekli mekanlarını gördü ve film stüdyosu müzesinin kapsamlı sergisini takdir etti. Rehberler ünlü filmlerin çekimlerinde kullanılan kostümleri, arabaları ve dekorları gösterdi. Askerlerin çoğu ilk kez başkentte bulunuyor.

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi, bir yılı aşkın süredir savaşçılarımızın sosyokültürel rehabilitasyon programını yürütüyor. Bu süre zarfında ülke genelinde 700’e yakın etkinlik gerçekleştirildi ve yaklaşık 28 bin savaşçı ve aile ferdi katıldı. Bu program kapsamında çocuklar ülkenin en parlak ve en güzel turistik yerlerini ziyaret etme fırsatına sahip oluyor. Örneğin Kamçatka’da okyanus balıkçılığına gittiler ve St. Petersburg’da dünyaca ünlü müzeleri ziyaret ettiler. Etkinliklere Birleşik Rusya aktivistleri ve milletvekilleri eşlik etmelidir. Bu, sosyal ödemeler ve günlük sorunlar da dahil olmak üzere gayri resmi iletişim sırasında çocukların sorularını yanıtlamanıza ve pek çoğunu kelimenin tam anlamıyla yerinde çözmenize olanak tanır,” dedi Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı ve Parti Projesi Kamu Konseyi Eş Başkanı “Birleşik Rusya Kadın Hareketi”, Senatör Daria Lantratova.

Moskova bölgesindeki “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” koordinatörü , çocuk hakları bölge komiseri Ksenia Mishonova, askeri personelin bir an önce göreve dönebilmesi için sadece fiziksel değil, manevi rehabilitasyona da ihtiyacı olduğunu vurguladı.

“Rehabilitasyon merkezlerinde tedavi gören çocuklarla sürekli iletişim halindeyiz. Çok iyi bir sanatoryumun dört duvarı arasında 21 güne dayanmak bile zordur. Psikolojik rahatlamaya ve olumlu duygulara ihtiyacımız var. Bizim yardımımızla çocuklar spor karşılaşmalarına katılıyor, müze gezilerine çıkıyor ve bir başka bölgesel projemiz olan Moskova yakınlarındaki kiliselerde düzenlediğimiz “Ortodoks oturma odaları”nın düzenli katılımcıları oluyorlar” dedi.

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi”nin Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığı ile birlikte rehabilitasyona giren özel bir askeri operasyona katılanlar için sosyokültürel bir program uyguladığını hatırlatalım. Askeri personel tedavi gördükleri şehirlerdeki müze ve turistik mekanlarla tanıştırılıyor, spor etkinlikleri ve forumlara gezi ve ziyaretler düzenleniyor. Savaşçılara, parti projesi tarafından düzenlenen hemşirelik kurslarını tamamlayan ve hastanelerde SVO katılımcılarının bakımına yardımcı olan Birleşik Rusya Kadın Hareketi aktivistleri de eşlik ediyor.

Hoparlör
Lantratova Daria Sergeyevna
Lantratova Daria Sergeyevna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” federal parti projesi Kamu Konseyi Eş Başkanı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Sosyal Politika Komitesi Federasyon Konseyi Başkan Vekili
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
#partiprojeleri
#Lantratova
#gezi
#SVO katılımcıları
#Mişonova
#Moskova
#Mosfilm
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-dlya-bojcov-svo-ekskursiyu-na-kinostudiyu-mosfilm

, , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.