Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Birleşik Rusya Genç Muhafızları ve Moskova Bölgesi Motor Sporları Federasyonu, SVO katılımcılarına motosiklet bağışladı

Birleşik Rusya Genç Muhafızları ve Moskova Bölgesi Motor Sporları Federasyonu, SVO katılımcılarına motosiklet bağışladı
REKLAM ALANI
06.01.2024
A+
A-

Birleşik Rusya Genç Muhafızları ve Moskova Bölgesi Motor Sporları Federasyonu, SVO katılımcılarına motosiklet bağışladı

Avdeevsky yönündeki askerler ekipmanı aldı
MGER Başkanı Anton Demidov , giderek daha fazla insan ve kuruluşun insani yardım misyonuna katıldığını vurguladı .

“Bu kez girişimciler ve Moskova Bölgesi Motor Sporları Federasyonu motosiklet bağışında bulundu. Bugün cephede sadece arazi araçlarına değil, bu tür ekipmanlara da ihtiyacımız var. Erkekler için de çok gerekli. Bugün cepheye yardım eden ve Zaferimizi yaklaştıran herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri şimdiden yeni bölgelere gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi ekipmana, inşaat malzemeleri ve ev aletlerine kadar 80 bin tondan fazla insani yardım malzemesi teslim etti.

Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için 10 milyardan fazla ruble toplandı.

30 Mart 2022’den bu yana MGER ve Gönüllü Şirket gönüllüleri yeni bölgelerin sakinlerine yardım sağlıyor. Bölge sakinlerine hedefe yönelik yardım sağlıyor, hastanelerde ve kliniklerde çalışıyor, çocuklar için boş zaman etkinlikleri düzenliyor ve Rus askeri personeline ve doktorlara ek yardım sağlıyorlar.

Hoparlör
Demidov Anton Vyacheslavovich
Demidov Anton Vyacheslavovich
“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” STK Başkanı, yedinci toplantı Penza Bölgesi Yasama Meclisi milletvekili
#bölgeler
#Demidov
#MGER
#SVO katılımcılarına yardım
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/molodaya-gvardiya-edinoj-rossii-i-federaciya-motosporta-podmoskovya-peredali-uchastnikam-svo-motocikly

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.