
Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehanelerde eğitim alan hafızlık hazırlık öğrencileri, Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümünde Konya Askeri Şehitliği’ni ziyaret ederek şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okuyup dua etti.
Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 9-14 yaş aralığındaki öğrencilerin milli ve manevi değerlerle yetişmeleri ve kendilerini geliştirmeleri amacıyla faaliyetlerini sürdüren Bilgehaneler, ders destek programları, sosyal etkinlikler, atölyeler ile milli ve manevi eğitimlerine devam ediyor.
Bilgehanelerde eğitim alan hafızlık hazırlık öğrencileri, şanlı ecdadımızın birlik ve beraberlik içinde mücadele ettiği, fedakarlık ve kahramanlık destanı olarak tarihe geçen Çanakkale Zaferi’nin 106. yılında Konya Askeri Şehitliği’ni ziyaret etti.
Şehitlikte hep birlikte Kur’an-ı Kerim okuyup dualar eden minik öğrenciler, indikleri Hatm-i Şerifleri vatanı uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizin aziz ruhlarına hediye etti.
Kaynak:www.konya.bel.tr

Beta Holding, Bişkek’te Türk Mimarisiyle Geleceği Şekillendiriyor

Beta Holding’ten Orta Asya’ya “Geleceğin Şehri” Hamlesi

Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları, Büyük Zafer’in 80. yıl dönümü şerefine Caracas’ta (Venezuela) bir duvar resmi oluşturdu

Bişkek’te Yeni Bir Yaşam Merkezi: Beta Holding’ten Lüks Proje

Türk Yatırım Gücü Bişkek’te Kendini Gösteriyor

Orta Asya’nın Yükselen Yıldızı: Beta Holding Bişkek Projesiyle Sahada