Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

BEYŞEHİR EMNİYETİ’NDEN BAŞARILI OPERASYON

BEYŞEHİR EMNİYETİ’NDEN BAŞARILI OPERASYON
REKLAM ALANI

BEYŞEHİR EMNİYETİ’NDEN BAŞARILI OPERASYON

BEDRETTİNYALÇIN-KARATAY

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri suça ve suçlulara yönelik mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. Beyşehir’de Emniyet güçleri uyuşturucu ve silah ticareti yaptığı belirlenen şahıslara yönelik operasyon düzenledi. 3 uyuşturucu satıcısı ekipler tarafından gözaltına alındı.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu ve silah ticaretine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Yapılan araştırmalarda Evsat Mahallesi’nde bir ikamette uyuşturucu satıcılarının kaldığı ve uyuşturucu bulundurulduğu bilgisine ulaşıldı.

OPERASYON İÇİN DÜĞMEYE BASAN POLİS, EVDE CEPHANELİKLE KARŞILAŞTI

Polis vakit kaybetmeden belirlenen adrese operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. İkamet içerisini didik didik arayan polis ekipleri 5 adet tabanca, 23 adet tabanca mermisi, 6 adet tabanca şarjörü, bir miktar eroin ve metamfetamin maddesi ile uyuşturucu kullanmak için 2 adet payp ve 2 adet aparat ele geçirdi.

Gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçu ile Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefetten işlem başlatılırken 2 şüpheliye de uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan adli işlem başlatıldı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.