Uluslararası Sporcu Sendikası (US-SEN) Genel Başkanı Bekir Ayaz, Filistin’in Ankara Büyükelçiliğini ziyaret ederek Büyükelçi Dr. Faed Mustafa ile bir araya geldi. Görüşmede, Filistinli sporcuların yaşadığı zorluklar, uluslararası alanda görünürlüklerinin artırılması ve US-SEN’in dayanışma temelli projeleri masaya yatırıldı.
US-SEN Başkan Vekili Koray Erel’in de eşlik ettiği görüşmede, özellikle savaş mağduru genç sporcuların yeniden spora kazandırılması ve Filistin’de spor altyapısına katkı sağlanması için ortak çalışmalar yapılması kararlaştırıldı. US-SEN Genel Başkanı Bekir Ayaz, “Filistinli sporcuların yalnız olmadığını, sporun evrensel bir adalet çağrısı olduğunu tüm dünyaya göstereceğiz,” dedi.
Ziyaretin sonunda US-SEN Genel Başkanı Bekir Ayaz, Büyükelçi Dr. Faed Mustafa’ya özel tasarlanmış US-SEN formasını hediye etti. Büyükelçi Mustafa, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu ziyareti Filistin halkı adına güçlü bir dayanışma göstergesi olarak değerlendirdi.
Abdullah Yiğit-Ankara
 
 
		  Tacikistan Dışişleri Bakanı’nın Pakistan Federal Eğitim ve Mesleki Eğitim Devlet Bakanı ile görüşmesi
 
		  Dünya Judo Günü dolayısıyla Birleşik Rusya ülke genelinde yarışmalar ve tematik etkinlikler düzenledi
 
		  Birleşik Rusya, Yaroslavl Garnizon Askeri Hastanesi’nde Özel Askeri Harekat (SVO) katılımcılarının Ulusal Birlik Günü’nü kutladı
 
		  Birleşik Rusya, Zafer Gönüllüleri hareketinin 10. yıl dönümünü kutladı
 
		  Birleşik Rusya, Ulusal Birlik Günü dolayısıyla büyük çaplı protestolar düzenleyecek
 
		  Birleşik Rusya’nın desteğiyle 3. Tüm Rusya Bilimsel ve Teknolojik Dikte Toplantısı Makine Mühendisleri Günü’nde gerçekleştirilecek