Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

BAŞKANLAR AŞEVİNDE ELLERİYLE YEMEK DAĞITTI

BAŞKANLAR AŞEVİNDE ELLERİYLE YEMEK DAĞITTI
REKLAM ALANI
26.06.2021
A+
A-

Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan gerek ev ziyaretleri gerekse mahalle gezileri kapsamında vatandaşlardan gelen talep ve önerileri birinci ağızdan dinleyen Başkan Beyazgül aşevi ziyaretlerine de devam ediyor. İlçe Belediye başkanlarıyla Şanlıurfa Aşevi Derneğini ziyaret eden Başkan Beyazgül aşevi yetkilisi Ali Topal’dan bilgiler aldı.

Şanlıurfa’da çeyrek asırdır ihtiyaç sahibi bin aileye sıcak yemek hizmeti sunan Şanlıurfa Aşevi Derneği, yardımseverlerin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin de sağlamış olduğu desteklerle yardıma muhtaç ailelerin sofralarına sıcak yemek götürmelerini sağlıyor.

Aşevinden her gün bin yardıma muhtaç aile sıcak yemek yardımı alıyor. Yardımseverlerin destekleriyle ayakta duran ve çeyrek asırdır Şanlıurfa’ya hizmet eden Aşevine gelen diğer yardımlar ise yine daha önceden belirlenen ailelerin evlerine kadar götürülerek teslim ediliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, beraberinde Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile birlikte aşevine gelen vatandaşların sefer taslarını sıcak yemekle doldururken her zaman yanınızdayız mesajı da verildi.

BAŞKAN BEYAZGÜL:”ŞANLIURFA AŞEVİ ŞANLIURFA’NIN AŞEVİDİR”

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Aşevi Derneği’nin gerek yardımseverlerin gerekse belediyelerimizin yardımlarıyla uzun yıllardır yardıma muhtaç ailelerin umudu olduğunu belirterek aşevinin bütün cömertliğini vatandaşlarımız için sunuyor. Öncelikle buraya yardım elini uzatan yardımseverlerimize teşekkür ediyorum. Bunun yanında Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye Belediyelerimiz de aşevine desteklerini sürdürüyor. Bu aşevi Şanlıurfa’nın aşevidir desteklerimiz devam edecektir” diye konuştu

Şanlıurfa Aşevi Derneği Yetkilisi Ali Topal ise “Valimiz, Belediye Başkanlarımız ve yardımseverlerin destekleriyle bu hizmeti devam ettiriyoruz. Buraya kadar gelerek yardımlarını ulaştıran herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

REKLAM ALANI