Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

BAŞKAN TOPALOĞLU, KONSOLOS RUSTAMOV’U ZİYARET ETTİ

BAŞKAN TOPALOĞLU, KONSOLOS RUSTAMOV’U ZİYARET ETTİ
REKLAM ALANI
01.06.2021
A+
A-

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ukrayna’nın Antalya Konsolosu Emir Rustamov’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Başkan Topaloğlu’na, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, KETOB Temsilcisi Ayşegül Zeybek Uçar, ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Başkan Topaloğlu, misafirperverliklerinden dolayı konsolos Rustamov’a teşekkür etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Topaloğlu, “Ukrayna ile her zaman iyi ilişkiler içerisindeyiz. Özellikle Kemer’e her sene çok sayıda Ukraynalı misafir geliyor. Ukraynalıların Kemer’i ne kadar sevdiğini biliyoruz. Günlük yaklaşık 6 bin Ukraynalı misafir Antalya’ya geliyor. Pandemiye rağmen Ukrayna’dan uçuşların arttığının bilgisini aldık. Bu turizm açısından sevindirici bir haber. Biz Kemer olarak turizm sezonuna hazırız.” diye konuştu.

Konsolos Rustamov ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ukrayna’dan uçuşların artmasıyla Kemer’de turizmin daha da canlanacağını belirtti.
Kaynak:https://www.kemer.bel.tr/tr/haberler/baskan-topaloglu-konsolos-rustamovu-ziyaret-etti.html#

REKLAM ALANI