Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

BAŞKAN SAMANCI `DAN 10 KASIM MESAJI

BAŞKAN SAMANCI `DAN 10 KASIM MESAJI
REKLAM ALANI
09.11.2021
A+
A-

SERVET SAMANCI –AĞRI
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Samancı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 83. yılında şükran ve saygıyla anıyoruz.

Aziz milletimiz, Atatürk’ün önderliğinde Dünya tarihinde aslına az rastlanır bir mücadeleyle bağımsızlığını kazanmıştır.

Atatürk; irade ve cesareti, azim ve kararlılığı, geleceği aydınlatan fikirleri ile dünyanın takdirine mazhar olmuş dahi bir liderdir.

Aziz milletimiz; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği evrensel değerlerin yol göstericiliğinde, yarınların daha da güçlü Türkiye’sini birlik ve beraberlik içerisinde inşa etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, istiklal mücadelemizin tüm şehit ve gazilerini bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.

 

REKLAM ALANI