Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

BAŞKAN KUŞ, KURSİYERLERİN HATİM PROGRAMINA KATILDI.

BAŞKAN KUŞ, KURSİYERLERİN HATİM PROGRAMINA KATILDI.
REKLAM ALANI
08.01.2022
A+
A-

BAŞKAN KUŞ, KURSİYERLERİN HATİM PROGRAMINA KATILDI.

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Akabe Kadın Destek Merkezinde Kuran-ı Kerim eğitim gören kursiyerlerin hatim programına katılıp, kursiyerlere çeşitli hediyeler verdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Akabe Kadın Destek Merkezinde Kuran-ı Kerim eğitim gören kursiyerlerin hatim programına katılıp, kursiyerlere çeşitli hediyeler verdi. seçildiği ilk günden itibaren kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık sergileyen Başkan Kuş, Kadın Destek Merkezlerindeki kursiyerlerle sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Kuş son olarak Kültür müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, Akabe Kadın Destek Merkezinde eğitim gören kadınların hatim programına katıldı. 15 Temmuz mahallesi Kitap Otağında yapılan etkinliğe Başkan Kuş’un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Dağ, 15 Temmuz Mahalle Muhtarı Ethem Çalışkan, Kültür Müdürü İsmail Kaya, eğitmenler ve kadın kursiyerler katıldı. Etkinlikte kadınlarla bir araya gelen ve taleplerini de dinleyen Başkan Kuş, kadın kursiyerlere çeşitli hediyeler verdi.

Kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık sergilemeye devam ettiklerini belirten Başkan Kuş,” Hizmetlerin en hayırlı budur. Bizler yol yaparız, gençlik merkezleri yaparız, semt sahaları ve pazarları yaparız. Ama hiçbiri bunun kadar önemli değil. Kadınlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

15 Temmuz Mahalle Muhtarı Ethem Çalışkan da Başkan Kuş’a teşekkür edip,” Başkanımızdan Allah razı olsun. Mahallemize çok güzel bir kitap otağı kazandırdı. Gençlerimiz, kadınlarımız istifade ediyor. “ dedi.


 

REKLAM ALANI