Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Başkan Çalık, Beylikdüzü’ nün her noktasında hayata geçiriyoruz

Başkan Çalık, Beylikdüzü’ nün her noktasında hayata geçiriyoruz
REKLAM ALANI
08.04.2021
A+
A-

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN HER AŞAMASI BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NİN DENETİMİNDE

Beylikdüzü’nde özellikle riskli binalarda başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçe genelinde devam eden yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen ve kentsel dönüşümün her aşamasının Beylikdüzü Belediyesi’nin denetiminde sürdürüldüğünün altını çizen Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak amacıyla kamusal hizmetlerimizi Beylikdüzü’nün her noktasında hayata geçiriyoruz.” dedi.

Beylikdüzü’nde kapsamlı bir kentsel dönüşüm hareketi yürüten Beylikdüzü Belediyesi, ilçe genelinde devam eden çalışmaların özenle sürdürülebilmesi adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Süreci hassasiyetle takip eden ve kentsel dönüşümün sadece bina dönüşümü değil, aynı zamanda yaşamların da dönüşümü olduğunu vurgulayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “İstanbul’un en önemli ve acil çözülmesi gereken sorunlarının başında hiç kuşkusuz deprem geliyor. Biz belediye olarak bu konuda üzerimize düşen her şeyi yapmaya gayret ediyoruz. Beylikdüzü’nü daha dayanıklı bir hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Vatandaşlarımızın bir an önce güvenli konutlarına geçmesini diliyorum”

Yakuplu Mahallesi’nde bulunan Menekşe Sitesi ve Poltaş Apartmanı’nın yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen ve kentsel dönüşümün her aşamasının Beylikdüzü Belediyesi’nin denetiminde sürdürüldüğünün altını çizen Başkan Çalık, “Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak amacıyla kamusal hizmetlerimizi Beylikdüzü’nün her noktasında hayata geçiriyoruz. Altyapı yenileme çalışmalarından yeni park alanı yapımına, sosyal donatı alanlarından spor alanlarına kadar birçok çalışmamız ilçede devam ediyor. Ayrıca devletin belirlemiş olduğu resmi harçların dışında belediye olarak hizmetlerden dolayı almış olduğumuz ücretler var. Biz mümkün olduğunca vatandaşların yükünü hafifletmek için meclis kararımızla beraber harç indirimlerine gittik. Destek veren tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Mümkün olduğunca yasal çerçeve içerisinde yapılması gereken her şeyi son noktasına kadar yapacağız. Vatandaşlarımızın bir an önce güvenli konutlarına geçmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi

Basın Bürosu

HABER BÜLTENİ

REKLAM ALANI