Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN POLAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN POLAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
REKLAM ALANI
16.01.2022
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası Başkanı Halil Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Şanlıurfa Esnaf ve Odalar Birlik Başkanı Mehmet Şefik Bakay ile birlikte geçtiğimiz günlerde Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Başkan Halil Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oda Başkanı Halil Polat tarafından karşılanan Başkan Beyazgül ve Milletvekili Cevheri esnaflarla bir araya geldi. Esnafların taleplerini dinleyen Başkan Beyazgül, Başkan Halil Polat’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Şanlıurfa’yı hak ettiği yere getirmek için kadim şehir Şanlıurfa’da tarihi alanların ön plana çıkması amacıyla çalışmalar yaptıklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Bundan bir müddet önce Zirai aletler odası başkanlığı seçimi oldu. Gayet demokratik bir seçimle Halil Polat başkanımız ve yönetimi işbaşına getirildi. Bu güne kadar çalışmalarıyla memleketimize hizmet eden Mustafa Arslan kardeşimize ve yönetimine de teşekkür ediyoruz. İnşallah Zirai Aletler Odası Başkanlığımızla birlikte çalışarak burayı çok güzel noktalara götüreceğiz. Urfa çok önemli bir şehirdir. Binalar kurarsın, yapılar yaparsın bir şehir kurarsın ama bu şehrin kadim şehir olması için, tarihi şehir olması için bir geçmişin olması lazım, İşte Urfa 12 bin yıllık geçmişe sahip bir şehirdir. Yeni yönetime tekrar başarılar diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de Başkan Beyazgül’ün her zaman esnafla iç içe esnafın yanında olduğunu belirterek Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat
Esnaf Odasının yeni başkanı Halil Polat’a görevinde muvaffakiyetler diledi.

Başkan Halil Polat ise Başkan Beyazgül ve Milletvekili Cevheri’nin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

REKLAM ALANI