Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
01.05.2021
A+
A-

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Beyazgül yayımladığı mesajda, “Alın terinin sembolü olan 1 Mayıs, üreterek çalışma gücünün kutlandığı gündür bu sebeple Emekçi kardeşlerimin günlerini yürekten kutluyorum” dedi.

Başkan Beyazgül mesajında şu ifadelerine yer verdi:” Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınında işçi kardeşlerimiz de elbette zor günler yaşadılar. Biz Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman işçi kardeşlerimizin yanında olmaya gayret gösterdik. Başta Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde emekçi kardeşlerimizin haklarının korunması amacıyla birçok tedbir ve destek paketleriyle işçilerimizin yanında olduk.

BAŞKAN BEYAZGÜL:” BİZLER, ‘İŞÇİYE, ALIN TERİ KURUMADAN ÜCRETİNİ ÖDEYİNİZ’ DİYE BUYURAN PEYGAMBERİN ÜMMETİYİZ”
Bizler, ‘İşçiye, alın teri kurumadan ücretini ödeyiniz’ diye buyuran peygamberin ümmetiyiz. İşçisiyle, esnafıyla, memuruyla, tüm emekçi çalışanlarıyla birlikte daha güzel mutlu yarınlara el ele, tek yürek yürümek en büyük gayemizdir. Bu duygu ve düşüncelerle emek ve alın teriyle şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasında önemli rol oynayan rızkını alın terinden çıkaran tüm çalışanımızın, işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI