Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Başkan Baranok’tan Ye Yıl Mesajı

Başkan Baranok’tan Ye Yıl Mesajı
REKLAM ALANI

Başkan Baranok’tan Ye Yıl Mesajı

Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, oda üyelerinin ve Konya halkının yeni Yalını kutladı.

2022 yılında güzelliklerin yanı sıra sıkıntılı zamanların da yaşadığına dikkat çeken Baranok, ‘’Birlikteliğimiz, yüksek enerjimiz ve motivasyonumuzla bu sıkıntıların altından kalkmasını bildik’’ dedi.
Büyük umutlarla ve sevinçle 2023 yılını karşıladıklarını belirten Baranok, ‘’Yeni bir yılı sevinçle karşılıyoruz. Umut ediyorum ki 2023 yılını oldukça güzel geçireceğiz.

Birlikteliğimizden ve motivasyonumuzdan hiçbir şey kaybetmeden yeniliklerle buluşacağız.’’ İfadelerini kullandı.

Oda olarak yeni yılda yeni projeler üreteceklerini de belirten Baranok, ‘’2023 yılının en başta sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle herkesin yeni yılını kutlar, sevgiler sunarım” diye konuştu.

BEDRETTİN YALÇIN-KONYA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.