Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Başkan Baranok’ tan Hüma’ya ziyaret

Başkan Baranok’ tan  Hüma’ya ziyaret
REKLAM ALANI

Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok ve Genel Sekreter Türker Tüfekçi Hüma Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul’u ziyaret ederek, okul hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Özel Hüma Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, Konya Berberler ve Kuaförler Odasının ziyaretinden memnun olduklarını kaydederek, “ Şehrimizde Hüma Okulları alarak Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olarak eğitim hizmeti veriyoruz. Hüma Okulları olarak eğitim sistemimiz; yaşam boyu öğrenmeyi teşvik eden, yöntem teknik ve yenilikleri son derece iyi kullanmayı benimsetmeye dayanmaktadır. Sadece yaşadığı toplumda değil, dünyada fark oluşturmayı hedef edinmiş bireyler yetiştirme sürecinde tüm eğitim-öğretim faaliyetlerimiz için özel tasarlanmış, yenilikçi ve modern fiziki ortamlarda; profesyonel, tutarlı ve istikrarlı yönetim anlayışı ve deneyimli eğitim kadromuz ile eğitimde yeni fırsatlar sunuyoruz.Bilimsel ve çağın gerektiği koşullarda bir eğitim hizmeti veren Hüma okulları alarak, Berberler ve Kuaförler Odamızla birlikte çalışmalar yapabilir, oda üyesi esnaflarımızın çocuklarının okullarımızda eğitim almaları konusunda da elimizden gelen katkıyı vermeye hazırız” dedi.

Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, “Konya’da özel eğitim hizmeti veren okullarımızdan birisi olan Hüma Okullarının Konya’da eğitiminin kalitesinin yükseltilmesi adına verdiği hizmetleri ve katkılarından dolayı kutluyoruz. Umarız önümüzdeki eğitim döneminde yüz yüze eğitim başlar, çocuklarımız özlediği okullarına kavuşur. Oda olarak Hüma okullarıyla birlikte eğitim üzerine çalışmalar yapabiliriz. Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABER :BEDRETTİN YALÇIN

REKLAM ALANI