Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Başkan Altay, Merkez İlçe Belediye Başkanlarıyla Görüştü

Başkan Altay, Merkez İlçe Belediye Başkanlarıyla Görüştü
REKLAM ALANI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile 2021 yatırımlarını istişare etti. Başkan Altay, 2020 yılında önemli yatırımlar yapıldığını, 2021 yılında da aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2021 yatırım planlamaları kapsamında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile bir araya geldi.

Daha önce 28 ilçenin belediye başkanı ile 2021 yaz döneminde yapılacak yatırımları planladıklarını hatırlatan Başkan Altay, “Bu hafta da Selçuklu, Meram, Karatay Belediye Başkanlarımızla bir araya gelerek 2021 yatırımları konusunda istişarelerde bulunduk. Hep birlikte Konya’mız için çalışmaya, yatırım ve hizmet üretmeye devam edeceğiz. Tüm belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Pandemi süreci olmasına rağmen Konya genelinde 2020 yılında önemli yatırımların hayata geçirildiğini kaydeden Başkan Altay, el birliğiyle 2021 yılında bütün ilçelerle aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
Kaynak:www.konya.bel.tr

REKLAM ALANI