Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

BANU YÜKSEL’’İN ‘’DERİNDEN’’ KİTABI ÜÇÜNCÜ BASKIDA!

BANU YÜKSEL’’İN ‘’DERİNDEN’’ KİTABI ÜÇÜNCÜ BASKIDA!
REKLAM ALANI
07.07.2021
A+
A-

BANU YÜKSEL’’İN ‘’DERİNDEN’’ KİTABI ÜÇÜNCÜ BASKIDA!

YAZAR BANU YÜKSEL İLK KİTABI DERİNDEN’İN ÜÇÜNCÜ BASKISI İÇİN FRAKSİYON YAYINLARIYLA ANLAŞTI!

Kurumsal hayatın tanınan danışman/baş denetçilerinden biri olan Banu Yüksel’in Ocak 2019’da yayınlanıp, hızlı bir ivme ile Türkiye genelindeki tüm prestijli kitapevlerinin raflarında yer alan ‘Derinden’ isimli aşk romanı okuyucuların büyük beğenisini topladı. Kısa süre içerisinde ilk basım stokları tükenen kitabın, ikinci basımı 2019 senesinde yapılmıştı.

Yüksel, kitabının yok satması ve okuyuculardan gelen yoğun istek üzerine üçüncü basım için iddialı bir tanıtımla yayın hayatına başlayan Fraksiyon Yayınları ile anlaşma imzaladı.

Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde lisans eğitimini, Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi ve Mersin Üniversitesi Kadın Araştırmaları Ana Bilim Dallarında ise iki yüksek lisans tamamlamış olan yazarımız, halen Amerika’da Conley Üniversitesi’nde Davranış Bilimleri üzerine doktora çalışmasına devam etmektedir.

Banu Yüksel, üçüncü basımı gerçekleşen romanı Derinden’de; Derin isimli kahramanının çalkantılı ve hazin yaşam öyküsünü anlatmaktadır. Akıcı dili, hikaye örgüsü ve konu çarpıcılığıyla okuyucularından tam not almayı başarmış olan Yüksel, son dönemde edebiyat dünyasının yıldızı en çok parlayan yazarları arasında gösterilmektedir.

Ayrıca kitabın baş kahramanı Derin karakterinin duygularını okuyucularına daha net geçirebilmek amacı ile kendi yazıp bestelediği ve üstelik stüdyoda bizzat seslendirdiği Derinden adlı şarkısı ile de, Türkiye ve Dünyada şarkısı olan ilk kitap olarak bir ilke imza atmıştır.Okuyucuları kadar müzik severlerden de tam not alan Derinden isimli duygu yüklü şarkıyı tüm dijital platformlardan dinlemek mümkün

MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL

REKLAM ALANI