Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık yeniden seçilerek, güven tazeledi

Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık yeniden seçilerek, güven tazeledi
REKLAM ALANI

Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık yeniden seçilerek, güven tazeledi

Konya Bakırcılar Odasının Olağan Genel Kurulunda, oda başkanı İbrahim Işık yeniden seçilerek, güven tazeledi.

KONESOB Toplantı salonunda gerçekleştirilen Kongrenin Divan Başkanlığını KONESOB Başkanvekili Osman Alp, başkanvekilliğini KONESOB Genel Sekteri Harun Gün ve Divan üyeliğini Konya Yorgancılar Odası Başkanı Ramazan Tezel yaptı.

Kongreye Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, yönetim kurulu üyeleri, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Yönetim Kurulu Üyeleri, oda başkanları, STK temsilcileri ve oda üyeleri katıldı.
Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır

Kongrenin açılışında konuşan Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır diyerek, “Genel kurulumuz hayırlara vesile olsun. Seçimde takdir üyelerimizindir. Bugüne kadar yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Göreve geldiğimiz dört yıllık süreç içeresinde her zaman üyelerimizin yanında yer aldık. Sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yaptık. Oda üyelerimizin hastanelerde indirimli hizmet almaları noktasında anlaşmalar yaptık. Bu anlaşmaları Petrol istasyonları, oteller ve diğer kurumlarla da yaptık. Odamızda teknik ve hizmet anlamında yenileşmeler gerçekleştirdik. Odamızın bir avukatı yoktu. Yaptığımız görüşme ile odamızın da bir avukatı oldu. Hiçbir üyemizi ayırt etmeden, her zaman yanlarında olduk. Yeniden dönemde üyelerimizin tercihleriyle göreve getirildiğimiz de odamızın hizmet kalitesini arttırarak, hizmetlerimize devam edeceğiz. Yeni dönemde yönetim olarak, tüm üyelerimize yönelik bir rehber hazırlığı yapacağız. Pandemiden dolayı yapamadığımız iftar yemeklerimizi yeniden düzenleyeceğiz. Üyelerimize yönelik toplu Umre turları düzenleyeceğiz. Bu umre turumuz indirimli olacaktır. Odamızda üyelerimize yönelik Ar-Ge çalışmalarına devam edeceğiz. Her altı ayda bir üyelerimizle mesleki anlamda istişare toplantıları gerçekleştireceğiz. Odamız üyelerimizle üç defe kahvaltılı bir toplantı yaptık. Bu toplantıya sponsor olan ve destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür toplantılarımızı devam ettirerek, üyelerimiz arasında birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendireceğiz. Kongremize katılanlara, destek veren üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Açıklama yok.
Bakırcılar Odası Başkan adaylarından Mustafa Zeytunci ekibiyle birlikte göreve talip olduklarını ifade ederek, “ Ağır bir ekonomik sıkıntılar geçirdiğimiz süreçte esnafımızın sorunlarının çözümü için ekibimizle birlikte odamız yönetimine talip olduk. Kararı üyelerimiz verecektir” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Mevcut Başkan İbrahim Işık ve Mustafa Zeytunci’nin oda başkanlığına aday olduğu seçimde, 771 delegenin 293’nün Oyunu alan İbrahim Işık yeniden Konya Bakırcılar Odası Başkanı seçilerek, güven tazeledi.

Diğer aday Mustafa Zeytunci ise 71 Oy aldı.

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık’ın yeniden oda başkanı olarak seçildiği kongrede, yönetim kuruluna seçilenler ise şu isimlerden oluştu: Ahmet Sönmez, Fatih Er, Yakup Ayan, Hakkı Şahin, Mehmet Candaş ve Hakan Aktaş’tan oluştu.

HABER:BEDRETTİN YALÇIN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.