Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU ALTYAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU ALTYAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
REKLAM ALANI
13.05.2021
A+
A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize ziyaretinin ardından geldiği Trabzon’da Büyükşehir Belediyesinin altyapı çalışmaları ile yakından ilgilendi. Bakan Karaismailoğlu’na Trabzon ziyaretinde Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Gençlik ve Spor eski Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu eşlik etti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Meydan bölgesi, Uzun Sokak ve Maraş Caddesi’nde yürütülen çalışmalarla ilgili Bakan Karaismailoğlu’na bilgi verirken, cephe sağlıklaştırma projesinin de devam edeceğini belirtti.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU, ZORLUOĞLU’NU TEBRİK ETTİ
Bakan Karaismailoğlu incelemelerinin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesinin tarihi meydan binasını ziyaret etti. Anı defterini de imzalayan Bakan Karaismailoğlu, “Trabzon’da altyapı anlamında büyük bir çalışma başlatıldı. Bu çalışmalar bittiğinde vatandaşlarımız uzun yıllar rahat edecekler. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve yönetimini bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

PROJELERLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon’da gerçekleştirilen ve yapılması planlanan projeler hakkında Bakan Karaismailoğlu’na detaylı bilgi verdi. Ziyaret, Başkan Zorluoğlu’nun Bakan Karaismailoğlu’na hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak:https://www.trabzon.bel.tr/haber-detay.aspx?id=33051

REKLAM ALANI