Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.
Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Ramazan ayının habercisi olan kurtuluş ve af anlamlarına gelen Berat Kandili; Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah’a sığınarak günahlardan arınma fırsatını yakalayabilecekleri özel zaman dilimlerinden birisidir.
Berat Kandili, Yüce Rabbimiz nezdinde beratımıza vesile olduğu, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kâinata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir. Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür. Yüce Allah’ın affına erebilmek için affetme günüdür. Bu gece vesilesiyle her türlü fitne ve fesattan kendimizi ayrı tutmalıyız.
Bu duygularla Tüm hemşehrilerimin ve tüm İslâm Âleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini diliyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Birleşik Rusya Genç Muhafızları, Rus Bilim Günü onuruna bir dizi etkinlik düzenledi
Birleşik Rusya Kadın Hareketi, Moskova’da Özel Kuvvetler askerleri için taktik bileklik örme üzerine bir ustalık sınıfı düzenledi
Birleşik Rusya Partisi’nin “Çocuk Sporları” projesi kapsamında, Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Podgorny’de bir gençlik hokeyi turnuvası düzenlendi
На базе лагеря «Единой России» «Курский рубеж» открылся Музей современной истории волонтёрства
Владимир Якушев и Александр Бречалов обсудили приоритетные задачи «Единой России» в Удмуртии
В Екатеринбурге состоялся образовательный форум партпроекта «Женское движение Единой России» с участием российских политиков и ведущих экспертов